Madvare database og kalorietæller  

McDonald's

Chicken McNuggets (9)

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion
pr. portion
% RI*
Energi
1682 kj
20%
402 kcal
Fedt
21,00g
30%
Mættet Fedt
2,500g
13%
Kulhydrater
27,00g
10%
Sukkerarter
0,60g
1%
Kostfibre
2,2g
Protein
25,00g
50%
Salt
4,75g
79%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 19 okt 16 11:26
20%
af GDA*
(402 kal)
20% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (27%)
 
Fedt (48%)
 
Protein (25%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
402
Fedt
21g
Kulhyd.
27g
Prot.
25g
Der er 402 kalorier i 1 portion.
Kalorie Opdeling: 48% fedt, 27% kulhyd., 25% prot..

Relaterede Kylling fra McDonald's:

Homestyle Sticky Lemon Chicken
Chicken Junior
Hot Wings

Flere produkter fra McDonald's:

Double Cheeseburger
McFlurry Koldskål
Grovchicken
Hvidløgsdip
Tops Burger
  Se alle McDonald's Produkter

Andre typer af Kylling:

Kyllingevinge
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kylling
Kyllingebryst
Kyllingelår
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 x 1 portion
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Nudelsalat med Kylling
Rema 1000 Kyllingeunderlår
Næmt Chicken Tikka Masala
Pålægs Slagteren Hønsesalat
Culinea Sweet & Sour Chicken
Chef Select Gyoza med Kylling


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.