Madvare database og kalorietæller  

Pålækker

Stegt Kylling Klassisk

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
444 kj
5%
106 kcal
Fedt
1,50g
2%
Mættet Fedt
0,500g
3%
Kulhydrater
2,00g
1%
Sukkerarter
0,00g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
21,00g
42%
Salt
0,01g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 21 dec 16 02:40
5%
af GDA*
(106 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (7%)
 
Fedt (13%)
 
Protein (80%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
106
Fedt
1,5g
Kulhyd.
2g
Prot.
21g
Der er 106 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 13% fedt, 8% kulhyd., 80% prot..

Relaterede Kylling fra Pålækker:

Kylling & Bacon
Kyllingebryst
Kyllingefilet
Kylling med Tomat og Timian

Flere produkter fra Pålækker:

Røget Skinke
Salami Hapser
Hamberyg
Kødpølse
Røget Mørbrad
  Se alle Pålækker Produkter

Andre typer af Kylling:

Kylling
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kyllingebryst
Kyllingevinge
Kyllingelår
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Dulano Kyllinge- og Kalkunmortadella
Pålægs Slagteren Hønsesalat
Chick’n Kyllingespyd med Sød Chili
Rema 1000 Nudelsalat med Kylling
Defco Kylling
Rema 1000 Kyllinge Krydderpølse


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.