Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1071 kj
13%
256 kcal
Fedt
3,10g
4%
Mættet Fedt
0,600g
3%
Kulhydrater
48,00g
18%
Sukkerarter
5,00g
6%
Kostfibre
3,0g
Protein
7,40g
15%
Salt
2,50g
42%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 20 feb 20 08:52
13%
af GDA*
(256 kal)
13% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (77%)
 
Fedt (11%)
 
Protein (12%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
256
Fedt
3,1g
Kulhyd.
48g
Prot.
7,4g
Der er 256 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 11% fedt, 77% kulhyd., 12% prot..

Relaterede Brød fra Rema 1000:

Mørk Baguette
Spelt Stykker
Pitabrød
Naan Brød
Økologiske Speltstykker
Toastbrød
  Vis Flere Rema 1000 Brød Produkter

Flere produkter fra Rema 1000:

Herre Griller med Bacon
Marshmallows
Bologna Stracciatella
Peanuts Jalapeño
Frugtkiks
  Se alle Rema 1000 Produkter

Andre typer af Brød:

Surdejsbrød
Fuldkornsbrød
Rugbrød
Hvidt Brød
Flerkornsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Føtex Jubilæumsrugbrød
Lagkagehuset Frøsnapper
Salling Surdejsrugklappere
Pågen Frokost Stykker
Bakersfield Surdejs Stykker
Tastino Brioche Burgerbolle


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.