Madvare database og kalorietæller  

Rema 1000

Kyllinge Lårfilet

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
640 kj
8%
153 kcal
Fedt
8,60g
12%
Mættet Fedt
2,200g
11%
Enkeltumættet Fedt
3,600g
Flerumættet Fedt
2,000g
Kulhydrater
0,00g
0%
Sukkerarter
0,00g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
19,00g
38%
Salt
0,19g
3%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 30 jun 21 05:21
8%
af GDA*
(153 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (50%)
 
Protein (50%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
153
Fedt
8,6g
Kulhyd.
0g
Prot.
19g
Der er 153 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 50% fedt, 0% kulhyd., 50% prot..

Relaterede Kyllingelår fra Rema 1000:

Kyllingeoverlår
Kyllingedippers
Kyllingelårfilet

Relaterede Kylling fra Rema 1000:

Kyllingebryst Pålæg
Kyllinge Krydderpølse
Hakket Kyllingekød 7-10%
Smokey BBQ Wings
Hønsesalat
Kyllingenuggets
  Vis Flere Rema 1000 Kylling Produkter

Andre typer af Kylling:

Kylling
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kyllingelår
Kyllingebryst
Kyllingevinge
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Kyllingelårfilet
Rema 1000 Kyllingedippers
Rema 1000 Kyllingeoverlår
Coop Kylling Lårfilet Med Skind


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.