Madvare database og kalorietæller  

Rema 1000

Laks

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
711 kj
9%
170 kcal
Fedt
10,00g
14%
Mættet Fedt
2,300g
12%
Kulhydrater
0,00g
0%
Sukkerarter
0,00g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
20,00g
40%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 28 mar 15 01:40
8%
af GDA*
(170 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (53%)
 
Protein (47%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
170
Fedt
10g
Kulhyd.
0g
Prot.
20g
Der er 170 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 53% fedt, 0% kulhyd., 47% prot..

Relaterede Brød fra Rema 1000:

Bondebrød
Italiensk Pizzabund
Klassiske Kammerjunkere
Tex Mex Fuldkornstortillas
Økologiske Speltstykker
Naan Brød
  Vis Flere Rema 1000 Brød Produkter

Flere produkter fra Rema 1000:

Risnudler
Cocktail Mix
Nudelsalat med Kylling
Fyldte Peberfrugter
Økologisk Tofu
  Se alle Rema 1000 Produkter

Andre typer af Brød:

Hvidt Brød
Fuldkornsbrød
Rugbrød
Flerkornsbrød
Surdejsbrød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Brød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Hatting Græskarkerneboller
Bakersfield Ciabatta
Kohberg Yoghurtboller
Rema 1000 Mørk Baguette
Salling Butterdej
Gamle Mølle Hvedetoastbrød


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.