Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
920 kj
11%
220 kcal
Fedt
4,50g
6%
Mættet Fedt
0,500g
3%
Kulhydrater
36,00g
14%
Sukkerarter
3,00g
3%
Kostfibre
7,0g
Protein
6,00g
12%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 11 nov 14 05:03
11%
af GDA*
(220 kal)
11% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (69%)
 
Fedt (19%)
 
Protein (12%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
220
Fedt
4,5g
Kulhyd.
36g
Prot.
6g
Der er 220 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 19% fedt, 69% kulhyd., 12% prot..

Relaterede Rugbrød fra Rema 1000:

Hørfrørugbrød
Mørkt Glutenfri Kernebrød
Fuldkornstoast
Mildt Fuldkornsrugbrød
Solsikkerugbrød
Fuldkornsrugbrød
  Vis Flere Rema 1000 Rugbrød Produkter

Flere produkter fra Rema 1000:

Herre Griller med Bacon
Marshmallows
Bologna Stracciatella
Peanuts Jalapeño
Frugtkiks
  Se alle Rema 1000 Produkter

Andre typer af Rugbrød:

Rugbrød
Rugbrød (Reduceret Kalorieindhold)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Rugbrød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Kohberg Balance Brød
Schulstad 5-Fibre Rugbrød
Lagkagehuset Rugchips
Møllesten Kernerugbrød
Schulstad Gilleleje Havn Rugbrød
Økolivet Økologisk Solsikke Rugbrød


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.