Madvare database og kalorietæller  

Salling

Chicken Teriyaki

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
640 kj
8%
153 kcal
Fedt
1,50g
2%
Mættet Fedt
0,200g
1%
Kulhydrater
28,00g
11%
Sukkerarter
5,30g
6%
Protein
6,50g
13%
Salt
0,55g
9%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 28 dec 22 06:56
8%
af GDA*
(153 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (74%)
 
Fedt (9%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
153
Fedt
1,5g
Kulhyd.
28g
Prot.
6,5g
Der er 153 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 9% fedt, 74% kulhyd., 17% prot..

Relaterede Kylling fra Salling:

Hakket Kyllingekød
Kyllingespyd
Butter Chicken
Penne med Kylling og Svampe
Kyllingestrimler

Flere produkter fra Salling:

Ørredrogn
Havregryn Finvalsede
Øko Blomsterhonning
Oliven med Salatost
Skyr med Blåbærsmag
  Se alle Salling Produkter

Andre typer af Kylling:

Kyllingelår
Kyllingebryst
Kyllingevinge
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kylling
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Kyllingeunderlår
Næmt Chicken Tikka Masala
Food Collective Butter Chicken
McDonald's Chicken Junior
Chef Select Chicken Sweet & Sour
Rema 1000 Kyllinge Krydderpølse


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.