Madvare database og kalorietæller  

Salling

Keulen Skinke

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
456 kj
5%
109 kcal
Fedt
2,50g
4%
Mættet Fedt
1,000g
5%
Kulhydrater
0,70g
0%
Sukkerarter
0,70g
1%
Protein
21,00g
42%
Salt
1,70g
28%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 28 sep 23 05:14
5%
af GDA*
(109 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (2%)
 
Fedt (21%)
 
Protein (77%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
109
Fedt
2,5g
Kulhyd.
0,7g
Prot.
21g
Der er 109 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 21% fedt, 3% kulhyd., 77% prot..

Relaterede Skinke fra Salling:

Jamón Serrano
Honningskinke

Flere produkter fra Salling:

Ørredrogn
Havregryn Finvalsede
Øko Blomsterhonning
Oliven med Salatost
Skyr med Blåbærsmag
  Se alle Salling Produkter

Andre typer af Skinke:

Skiveskåret Skinke (Almindelig, Ca. 11% Fedt)
Hakket Skinke
Frisk Skinke
Skiveskåret Skinke fra Delikatessen
Skiveskåret Skinke (Ekstra Mager)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Skinke
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Dulano Skinke med Peberkant
Casa Modena Prosciutto Crudo
Premieur Jamon Serrano Gran Reserva
Aalbæk Langtidskogt Skinke
Defco Tyndskåret Skinke
Rema 1000 Skinke og Porre Tærte


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.