Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
469 kj
6%
112 kcal
Fedt
3,60g
5%
Mættet Fedt
1,000g
5%
Kulhydrater
0,00g
0%
Sukkerarter
0,00g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
20,00g
40%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 07 apr 19 11:08
6%
af GDA*
(112 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (29%)
 
Protein (71%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
112
Fedt
3,6g
Kulhyd.
0g
Prot.
20g
Der er 112 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 29% fedt, 0% kulhyd., 71% prot..

Relaterede Kylling fra Vores:

Kylling Inderfilet
Kylling med Bacon
Kalkun Strimler

Flere produkter fra Vores:

Torskerogn
Granola med Saltet Karamel og Ingefær
Grov Bulgur
Cornflakes
Burgunder Skinke
  Se alle Vores Produkter

Andre typer af Kylling:

Kylling
Kyllingebryst
Kyllingelår
Kyllingevinge
Kylling (Skind Ikke Spist)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Burger King Chicken Nuggets - 6 Pieces
Burger King King Wings - 4 Pieces
McDonald's Spicy Chicken McNuggets Team Box Menu
Burger King Chicken Nuggets - 9 Pieces
McDonald's Spicy Mixed Team Box Menu
Burger King Chicken Nuggets - 20 Pieces


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.