Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
439 kj
5%
105 kcal
Fedt
2,20g
3%
Mættet Fedt
1,100g
6%
Kulhydrater
15,00g
6%
Sukkerarter
1,50g
2%
Protein
5,70g
11%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 18 dec 19 11:57
5%
af GDA*
(105 kal)
5% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (59%)
 
Fedt (19%)
 
Protein (22%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
105
Fedt
2,2g
Kulhyd.
15g
Prot.
5,7g
Der er 105 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 19% fedt, 58% kulhyd., 22% prot..

Relaterede Skinke fra Coop:

Kogt Skinke
Peberskinke
Hamburgerryg
Skinke
Pizza Prosciutto
Røget Skinke
  Vis Flere Coop Skinke Produkter

Flere produkter fra Coop:

Nødde- og Rosinblanding
Aioli
Tagliatelle Glutenfri
Majsolie
Proteinsalat
  Se alle Coop Produkter

Andre typer af Skinke:

Skiveskåret Skinke fra Delikatessen
Skiveskåret Skinke (Almindelig, Ca. 11% Fedt)
Hakket Skinke
Skiveskåret Skinke (Ekstra Mager)
Frisk Skinke
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Skinke
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Premieur Prosciutto Cotto
Rema 1000 Skinke og Porre Tærte
Dulano Skinke
Den Grønne Slagter Silkeskåret Skinke
Gårdlykke Dansk Skinke
Minimum Burgunderskinke


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.