Madvare database og kalorietæller  

Dulano

Røget Kalkun

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
699 kj
8%
167 kcal
Fedt
11,00g
16%
Mættet Fedt
3,500g
18%
Kulhydrater
1,00g
0%
Sukkerarter
0,50g
1%
Protein
16,00g
32%
Salt
2,20g
37%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 11 nov 21 06:54
8%
af GDA*
(167 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (3%)
 
Fedt (59%)
 
Protein (38%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
167
Fedt
11g
Kulhyd.
1g
Prot.
16g
Der er 167 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 59% fedt, 2% kulhyd., 38% prot..

Relaterede Kalkun fra Dulano:

Kalkunbacon
Stegt Kalkunbryst
Kogt Kalkunbryst
Smoked Slices Turkey
Kalkunsalami

Flere produkter fra Dulano:

Skinke med Peberkant
Kyllingebryst
Skinke
Røget Salami
Kyllinge- og Kalkunmortadella
  Se alle Dulano Produkter

Andre typer af Kalkun:

Kalkun
Hakket Kalkun
Kød og Skind fra Kalkunbryst
Kalkun fra Delikatessen eller Kød fra Kyllingebryst
Kød fra Kalkunbryst
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kalkun
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Den Grønne Slagter Kalkun i Strimler Kogt
Dulano Smoked Slices Turkey
Coop Middagskalkun
3-Stjernet Kalkun Spegepølse
Dulano Kalkunsalami
Tulip Pulled Turkey


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.