Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
561 kj
7%
134 kcal
Fedt
4,53g
6%
Mættet Fedt
1,32g
7%
Enkeltumættet Fedt
1,28g
Flerumættet Fedt
1,17g
Kulhydrater
0g
0%
Sukkerarter
-
Kostfibre
0g
Protein
21,76g
44%
Salt
0,13g
2%
Kolesterol
70mg
Kalium
237mg
12%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
7%
af GDA*
(134 kal)
7% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (32%)
 
Protein (68%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
134
Fedt
4,53g
Kulhyd.
0g
Prot.
21,76g
Der er 134 kalorier i Kød fra Vagtel (100 g).
Kalorie Opdeling: 32% fedt, 0% kulhyd., 68% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 vagtel 123
100 g 134
1 enhed (giver fra 450 g klar til at tilberede vagtler) 458
1 engelsk pund 608

Relaterede typer af Kylling:

Kylling
Kyllingevinge
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kyllingelår
Kyllingebryst
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling

Se også:

Vagtel
Stegte Ris uden Kød
Kalkun fra Delikatessen eller Kød fra Kyllingebryst
Pizza med Tynd Skorpe og Kød
Kød
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Kyllingeoverlår
Chick’n Dino Nuggets
Culinea Sweet & Sour Chicken
Velsmag Kyllingeoverlårsfilet
Rema 1000 Kyllingeunderlår
Chick’n Crispy Chicken Strips


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.