Madvare database og kalorietæller  

Mørbradgryde

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
516 kj
6%
123 kcal
Fedt
6,31g
9%
Mættet Fedt
2,456g
12%
Transfedtsyre
0g
Enkeltumættet Fedt
2,664g
Flerumættet Fedt
0,686g
Kulhydrater
3,9g
1%
Sukkerarter
0,52g
1%
Kostfibre
0,6g
Protein
12,37g
25%
Salt
0,77g
13%
Kolesterol
41mg
Kalium
255mg
13%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 12 maj 20 07:51
6%
af GDA*
(123 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (12%)
 
Fedt (47%)
 
Protein (41%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
123
Fedt
6,31g
Kulhyd.
3,9g
Prot.
12,37g
Der er 123 kalorier i Mørbradgryde (100 g).
Kalorie Opdeling: 47% fedt, 13% kulhyd., 41% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
100 g 123
1 portion (240 g) 296
1 kop 296

Relaterede typer af Svinekød:

Svinekød
Svinekotelet
Hakket Svinekød
Svinekød Ribben
Flæskesteg
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Svinekød

Se også:

Du søgte efter Mørbradgryde. Mente du:
Steff Houlberg Mørbradgryde
Jensen's Køkken Mørbradgryde med Kartoffelmos
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Gårdlykke Dansk Hamburgerryg
Rema 1000 Gammeldags Flæskesvær
Jensen's Bøfhus Bøfgryde
Tulip Minifrikadeller
Rema 1000 Filet Tomat og Ramsløg
Slagtermester Andersen Stor Leverpostej


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.