Madvare database og kalorietæller  

1 mellemstor

Modne Kogte Løg

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 mellemstor
pr. portion
% RI*
Energi
233 kj
3%
56 kcal
Fedt
1,82g
3%
Mættet Fedt
0,338g
2%
Enkeltumættet Fedt
0,803g
Flerumættet Fedt
0,551g
Kulhydrater
9,53g
4%
Sukkerarter
4,23g
5%
Kostfibre
1,3g
Protein
1,28g
3%
Salt
0,46g
8%
Kolesterol
0mg
Kalium
156mg
8%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
3%
af GDA*
(56 kal)
3% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (63%)
 
Fedt (28%)
 
Protein (9%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
56
Fedt
1,82g
Kulhyd.
9,53g
Prot.
1,28g
Der er 56 kalorier i Modne Kogte Løg (1 mellemstor).
Kalorie Opdeling: 28% fedt, 64% kulhyd., 9% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 lille 35
1 mellemstor 56
100 g 58
1 portion (108 g) 63
1 kop 125

Relaterede typer af Løg:

Skalotteløg eller Forårsløg
Rødløg
Løg
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Løg

Se også:

Kogte eller Sauterede Modne Løg (Fedt tilsat i Madlavningen)
Bagel med Løg
Kogte Pastinakker
Kogte Grønne Ærter (Dåse)
Basmati Ris (Kogte)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Budget Ristede Løg
Rema 1000 Ristede Løg
Bähncke Ristede Løg
Steff Houlberg Cowboy Toast
First Price Ristede Løg
Coop Ristede Løg


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.