Madvare database og kalorietæller  

Muslinger med Tomat Baseret Sauce (Blanding)

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse: 1 musling med sauce
 
pr. portion
Kilojoules 54 kj
Kalorier 13 kcal
Protein 1,5 g
Kulhydrat 1,04 g
  Sukkerarter 0,32 g
Fedt 0,28 g
  Mættet Fedt 0,052 g
  Enkeltumættet Fedt 0,062 g
  Flerumættet Fedt 0,077 g
Kolesterol 3 mg
Kostfibre 0,2 g
Natrium 74 mg
Kalium 46 mg
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
1%
af GDA*
(13 kal)
1% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (33%)
 
Fedt (20%)
 
Protein (47%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
13
Fedt
0,28g
Kulhyd.
1,04g
Prot.
1,5g
Der er 13 kalorier i Muslinger med Tomat Baseret Sauce (Blanding) (1 musling med sauce).
Kalorie Opdeling 20% fedt, 33% kulhyd., 47% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 musling med sauce 13
1 unse 32
100 g 112
1 portion (180 g) 202
1 kop 269

Relaterede typer af Muslinger:

Dampet eller Pocherede Muslinger
Kogte Muslinger
Muslinger
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Muslinger

Relaterede typer af Skaldyr:

Blæksprutte
Hummer
Krabbe
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Skaldyr

Se også:

Sardiner med Tomat Baseret Sauce (Blanding)
Frikadeller med Sauce (Blanding)
Enchilada med Kylling og Ost i Tomat Baseret Sauce
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager i Tomat Baseret Sauce
Rejecocktail (Rejer med Cocktail Sauce)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.