Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 nacho
pr. portion
% RI*
Energi
177 kj
2%
42 kcal
Fedt
2,78g
4%
Mættet Fedt
1,176g
6%
Enkeltumættet Fedt
1,064g
Flerumættet Fedt
0,302g
Kulhydrater
1,61g
1%
Sukkerarter
0,04g
0%
Kostfibre
0,1g
Protein
2,67g
5%
Salt
0,09g
1%
Kolesterol
9mg
Kalium
31mg
2%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
2%
af GDA*
(42 kal)
2% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (16%)
 
Fedt (59%)
 
Protein (25%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
42
Fedt
2,78g
Kulhyd.
1,61g
Prot.
2,67g
Der er 42 kalorier i Nachos med Oksekød og Ost (1 ).
Kalorie Opdeling: 59% fedt, 15% kulhyd., 25% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 nacho 42
1 portion (48 g) 169
1 kop 306
100 g 352

Relaterede typer af Nachos:

Nachos med Kylling eller Kalkun og Ost
Nachos med Oksekød, Bønner, Ost og Creme Fraiche
Nachos med Oksekød, Bønner og Ost
Nachos med Ost
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Nachos

Se også:

Enchilada med Oksekød og Ost
Burrito med Oksekød, Bønner og Ost
Enchilada med Oksekød, Bønner og Ost
Burrito med Oksekød og Ost
Taco eller Tostada med Oksekød, Ost og Salat
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Mex & Co Tortilla Chips Salt
Mex & Co Taco Spice Mix
Mex & Co Cheese Dip


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.