Madvare database og kalorietæller  

Rullepølse

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 skive
pr. portion
% RI*
Energi
98 kj
1%
24 kcal
Fedt
1,84g
3%
Mættet Fedt
0,59g
3%
Transfedtsyre
0,009g
Enkeltumættet Fedt
0,857g
Flerumættet Fedt
0,219g
Kulhydrater
0,11g
0%
Sukkerarter
0,01g
0%
Kostfibre
0g
Protein
1,6g
3%
Salt
0,22g
4%
Kolesterol
8mg
Kalium
14mg
1%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 12 maj 20 04:18
1%
af GDA*
(24 kal)
1% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (2%)
 
Fedt (71%)
 
Protein (27%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
24
Fedt
1,84g
Kulhyd.
0,11g
Prot.
1,6g
Der er 24 kalorier i Rullepølse (1 skive).
Kalorie Opdeling: 71% fedt, 2% kulhyd., 27% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 skive 24
100 g 235

Relaterede typer af Svinekød:

Flæskesteg
Hakket Svinekød
Svinekød Ribben
Svinekotelet
Svinekød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Svinekød

Se også:

Du søgte efter Rullepølse. Mente du:
Defco Rullepølse
Den Grønne Slagter Rullepølse
Rema 1000 Rullepølse
Pålækker Rullepølse
Steff Houlberg Rullepølse
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Gårdlykke Dansk Hamburgerryg
Rema 1000 Medisterpølse
Rema 1000 Filet Tomat og Ramsløg
Slagtermester Andersen Lille Leverpostej
Jensen's Longribs
Rema 1000 Gammeldags Flæskesvær


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.