Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse: 100 g
 
pr. portion
Kilojoules 318 kj
Kalorier 76 kcal
Protein 3,52 g
Kulhydrat 11,96 g
  Sukkerarter 10,96 g
Fedt 2,19 g
  Mættet Fedt 1,323 g
  Enkeltumættet Fedt 0,608 g
  Flerumættet Fedt 0,105 g
Kolesterol 7 mg
Kostfibre 0,9 g
Natrium 38 mg
Kalium 176 mg
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
4%
af GDA*
(76 kal)
4% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (59%)
 
Fedt (24%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
76
Fedt
2,19g
Kulhyd.
11,96g
Prot.
3,52g
Der er 76 kalorier i Varm Kakaomælk (lavet på Sødmælk) (100 g).
Kalorie Opdeling 24% fedt, 59% kulhyd., 17% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 fl. unse 24
100 g 76
100 ml 80
1 kop 190
1 portion (250 g) 190

Relaterede typer af Varm Chokolade:

Kakao og Sukker-Blanding (med Skummetmælk)
Kakao og Sukker-Blanding (med Fedtfattig Mælk)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Varm Chokolade

Relaterede typer af Kakao:

Kakaopulver (Usødet)
Varm Kakaomælk
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kakao

Se også:

Mozzarella Ost lavet på Sødmælk
Leverpostej
Sødmælk
Kakaomælk (Fedtreduceret)
Mozzarella Ost lavet Delvis på Skummetmælk
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Fredsted Chai Latte Kakao
Matilde Kakao Minimælk Drik
Italiamo Tiramisú
First Class Kakao
Coop Kakao
Urtekram Fedtfattig Kakao


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.