Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
540 kj
6%
129 kcal
Fedt
4,10g
6%
Mættet Fedt
1,900g
10%
Kulhydrater
16,00g
6%
Sukkerarter
1,10g
1%
Kostfibre
1,0g
Protein
6,40g
13%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 11 jul 18 08:45
6%
af GDA*
(129 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (51%)
 
Fedt (29%)
 
Protein (20%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
129
Fedt
4,1g
Kulhyd.
16g
Prot.
6,4g
Der er 129 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 29% fedt, 51% kulhyd., 20% prot..

Relaterede Kylling fra Kitchen Joy:

Panang Curry Chicken
Chicken Tikka Masala
Thai-Cube
Sweet Chili Chicken Teriyaki
Red Curry Chicken

Relaterede Ris fra Kitchen Joy:

Green Cube
Thai Basil Sauce

Andre typer af Kylling:

Kylling
Kyllingelår
Kylling (Skind Ikke Spist)
Kyllingebryst
Kyllingevinge
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kylling

Andre typer af Ris:

Hvide Ris (Kogte)
Brune Ris
Hvide Ris
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Ris
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Jasmin Ris
Øgo Økologiske Basmatiris
Risifrutti Jordbær
Coop Asiatisk Inspireret Risret
Food Collective Red Curry Chicken
Netto Stegte Ris


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.