Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
464 kj
6%
111 kcal
Fedt
3,50g
5%
Mættet Fedt
-
Kulhydrater
0,90g
0%
Sukkerarter
-
Protein
19,00g
38%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 11 apr 17 04:35
6%
af GDA*
(111 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (4%)
 
Fedt (28%)
 
Protein (68%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
111
Fedt
3,5g
Kulhyd.
0,9g
Prot.
19g
Der er 111 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 28% fedt, 3% kulhyd., 68% prot..

Relaterede Skinke fra Rema 1000:

Skinke i Tern
Peberskinke
Skinke i Strimler
Skinkestrimler
Skinke og Porre Tærte
Schwarzwälder Skinke

Flere produkter fra Rema 1000:

Bologna Stracciatella
Peanuts Jalapeño
Frugtkiks
Risnudler
Spelt Stykker
  Se alle Rema 1000 Produkter

Andre typer af Skinke:

Frisk Skinke
Skiveskåret Skinke (Almindelig, Ca. 11% Fedt)
Hakket Skinke
Skiveskåret Skinke fra Delikatessen
Skiveskåret Skinke (Ekstra Mager)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Skinke
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Jamón Serrano
Aalbæk Langtidskogt Skinke
Bornholmer Slagteren Skinkesalat
Salling Keulen Skinke
La Campagna Kogt Skinke
Den Grønne Slagter Silkeskåret Skinke


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.