Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
502 kj
6%
120 kcal
Fedt
4,50g
6%
Mættet Fedt
1,900g
10%
Kulhydrater
14,00g
5%
Sukkerarter
1,90g
2%
Protein
5,50g
11%
Salt
1,38g
23%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 23 okt 16 03:09
6%
af GDA*
(120 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (47%)
 
Fedt (34%)
 
Protein (19%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
120
Fedt
4,5g
Kulhyd.
14g
Prot.
5,5g
Der er 120 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 34% fedt, 47% kulhyd., 19% prot..

Relaterede Svinekød fra Steff Houlberg:

Kamsteg
Mørbradgryde
Spegepølse
Bacon i Skiver
Rullepølse
Hvidløgsspegepølse
  Vis Flere Steff Houlberg Svinekød Produkter

Flere produkter fra Steff Houlberg:

Frankfurter
Forloren Skildpadde
Roastbeef
Kyllingetern
Store Klaus
  Se alle Steff Houlberg Produkter

Andre typer af Svinekød:

Flæskesteg
Svinekød Ribben
Hakket Svinekød
Svinekød
Svinekotelet
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Svinekød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Lidl Cordon Bleu
Rema 1000 Medisterpølse
Jensen's Bøfhus Bøfgryde
Velsmag Hamburgerryg
Slagtermester Andersen Lille Leverpostej
Rema 1000 Svinekød i Tern


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.