Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
715 kj
9%
171 kcal
Fedt
9,50g
14%
Mættet Fedt
2,500g
13%
Kulhydrater
0,30g
0%
Sukkerarter
0,00g
0%
Kostfibre
0,0g
Protein
21,00g
42%
Salt
0,01g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 17 mar 14 01:45
9%
af GDA*
(171 kal)
9% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (1%)
 
Fedt (50%)
 
Protein (49%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
171
Fedt
9,5g
Kulhyd.
0,3g
Prot.
21g
Der er 171 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 50% fedt, 1% kulhyd., 49% prot..

Relaterede Laks fra Bådsmand :

Røget Laks i Skiver
Varmrøget Ørredfilet
Gravad Laks i Skiver
Koldrøget Laks i Skiver
Varmrøget Laks
Laksemousse

Flere produkter fra Bådsmand :

Stegte Sild
Kryddersild
Karrysild
Stenbiderrogn Sort
Fiskefrikadeller
  Se alle Bådsmand Produkter

Andre typer af Laks:

Atlanterhavslaks (Opdrættede)
Pukkellaks
Laks
Vildlaks fra Atlanterhavet
Laks på Dåse
Bagt eller Stegt Laks
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Laks
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Amanda Seafoods Pulled Laks
Rahbek Indbagt Laksefilet med Julienne Sauce
Änglamark Varmrøget Laks
Premieur Varmrøget Laks
Salling Gravad Laks
Bådsmand Laksemousse


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.