Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 stang (25 g)
pr. portion
% RI*
Energi
335 kj
4%
80 kcal
Fedt
1,00g
1%
Mættet Fedt
1,000g
5%
Kulhydrater
16,00g
6%
Sukkerarter
14,00g
16%
Kostfibre
2,5g
Protein
1,00g
2%
Salt
0,00g
0%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 21 jun 14 10:32
4%
af GDA*
(80 kal)
4% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (83%)
 
Fedt (12%)
 
Protein (5%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
80
Fedt
1g
Kulhyd.
16g
Prot.
1g
Der er 80 kalorier i 1 stang (25 g).
Kalorie Opdeling: 12% fedt, 83% kulhyd., 5% prot..

Relaterede Snacks fra Castus:

Frugtstang Nøddemix
Frugtstang
Frugtstang med Figen
Figenstang
Grine Bidder
Frugtstænger med Blåbær
  Vis Flere Castus Snacks Produkter

Relaterede Frugt fra Castus:

Frugtstang med Banan

Andre typer af Dadler:

Dadel
Medjool Dadler
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Dadler

Andre typer af Æbler:

Æbler
Æbler (uden Skræl)
Fuji Æbler
Red Delicious Æbler
Golden Delicious Æbler
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Æbler
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Barebells Salty Chocolate
Nutramino Hazelnut Protein Wafer
Salling Mandler med Røgsmag
Nupo Snack Bite
Kornbageriet Mini Riskiks
Salling Rosiner


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.