Madvare database og kalorietæller  

Coop

Italiensk Inspireret Kålblanding

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
138 kj
2%
33 kcal
Fedt
0,00g
0%
Mættet Fedt
0,000g
0%
Kulhydrater
3,60g
1%
Sukkerarter
1,20g
1%
Kostfibre
2,8g
Protein
3,30g
7%
Salt
0,15g
3%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 09 apr 19 07:17
2%
af GDA*
(33 kal)
2% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (52%)
 
Fedt (0%)
 
Protein (48%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
33
Fedt
0g
Kulhyd.
3,6g
Prot.
3,3g
Der er 33 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 0% fedt, 52% kulhyd., 48% prot..

Relaterede Broccoli fra Coop:

Broccolisalat med et Strejf af Chili

Flere produkter fra Coop:

Aioli
Tagliatelle Glutenfri
Majsolie
Proteinsalat
Kalkun-Kyllinge Frikadeller
  Se alle Coop Produkter

Andre typer af Broccoli:

Kogt Broccoli (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Broccoli
Broccoli (på Spyd, Frosne)
Broccoli i Bundter
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Broccoli
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Harvest Best Broccoli Buketter
Gestus Broccoli Blanding
Chef Select Broccoli Gratin
Rema 1000 Gratin Kartoffel Broccoli
Køkkengrønt Broccoli Blanding
Rema 1000 Forårsblanding


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.