Madvare database og kalorietæller  

1 portion (45 g)

Hamburgerryg

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion (45 g)
pr. portion
% RI*
Energi
197 kj
2%
47 kcal
Fedt
0,98g
1%
Mættet Fedt
0,367g
2%
Enkeltumættet Fedt
0,289g
Flerumættet Fedt
0,122g
Kulhydrater
0,68g
0%
Sukkerarter
0,38g
0%
Kostfibre
0g
Protein
8,62g
17%
Salt
1,14g
19%
Kolesterol
74mg
Kalium
95mg
5%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 12 maj 20 12:35
2%
af GDA*
(47 kal)
2% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (6%)
 
Fedt (19%)
 
Protein (75%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
47
Fedt
0,98g
Kulhyd.
0,68g
Prot.
8,62g
Der er 47 kalorier i Hamburgerryg (1 portion).
Kalorie Opdeling: 19% fedt, 6% kulhyd., 75% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 skive 16
1 portion (45 g) 47
100 g 105

Relaterede typer af Svinekød:

Flæskesteg
Svinekød Ribben
Hakket Svinekød
Svinekød
Svinekotelet
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Svinekød

Se også:

Du søgte efter Hamburgerryg. Mente du:
Rema 1000 Hamburgerryg
Gårdlykke Dansk Hamburgerryg
Steff Houlberg Hamburgerryg
Pålækker Hamburgerryg
Coop Hamburgerryg
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Gøl Peber Spegepølse
Rema 1000 Mesterpålæg Kamsteg
Tulip Røget Filet
Velsmag Hamburgerryg
Rema 1000 Stegeflæsk
Defco Rullepølse


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.