Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
326 kj
4%
78 kcal
Fedt
0,1g
0%
Mættet Fedt
0,026g
0%
Enkeltumættet Fedt
0,002g
Flerumættet Fedt
0,043g
Kulhydrater
17,2g
7%
Sukkerarter
-
Kostfibre
3,3g
Protein
2,86g
6%
Salt
0,62g
10%
Kolesterol
0mg
Kalium
407mg
20%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
4%
af GDA*
(78 kal)
4% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (85%)
 
Fedt (1%)
 
Protein (14%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
78
Fedt
0,1g
Kulhyd.
17,2g
Prot.
2,86g
Der er 78 kalorier i Kartofler (Skræl, med Salt, Kogt) (100 g).
Kalorie Opdeling: 1% fedt, 85% kulhyd., 14% prot..

Relaterede typer af Kartofler:

Hvide Kartofler (Bagte)
Hvide Kartofler
Kartofler (uden Salt, Kogte)
Kartofler (med Salt, Kogte)
Kartoffelmos
Ristet Kartoffel
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kartofler

Se også:

Kogt Hvidløg
Sojabønner (Modne, med Salt, Kogt)
Wienerbrød Fyldt med Kartofler og Ærter (Stegte)
Kartofler (uden Skind, uden Salt, Kogte)
Sød Kartoffel (uden Salt, Bagt med Skræl, Kogt)
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Peka Bearnaise Kartofler
Coop Kartoffel Både
Coop Krydrede Kartoffelruder
Peka Krydderkartofler
Coop Potato Gratin
Chef De Pomme Potato Grids


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.