Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
661 kj
8%
158 kcal
Fedt
8,60g
12%
Mættet Fedt
0,900g
5%
Kulhydrater
6,30g
2%
Sukkerarter
1,40g
2%
Protein
14,30g
29%
Salt
-
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 23 sep 18 05:26
8%
af GDA*
(158 kal)
8% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (16%)
 
Fedt (48%)
 
Protein (36%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
158
Fedt
8,6g
Kulhyd.
6,3g
Prot.
14,3g
Der er 158 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 48% fedt, 16% kulhyd., 36% prot..

Relaterede Fisk fra Launis:

Sardiner I Olivenolie
Laksepate
Fiskefrikadeller

Flere produkter fra Launis:

Ørredrogn
Skagen Rejer
Laksefrikadeller
  Se alle Launis Produkter

Andre typer af Frikadeller:

Kødboller med Okse-og Svinekød
Kyllingefrikadeller
Oksekødsfrikadeller
Kødboller af Svinekød
Kalkunfrikadeller
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Frikadeller

Andre typer af Fisk:

Bagt eller Stegt Laks
Fisk
Grillet Fisk
Bagt eller Stegt Fisk
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Fisk
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Havets Gourmet Fiskefrikadeller
Lykkeberg Laksepaté
Bornholms Laksepate
NAVITO Tun i Vand
Budget Grønlandske Rejer
Rema 1000 Kippers i Vand


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.