Madvare database og kalorietæller  

Rahbek

Indbagt Alaska Sej

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
816 kj
10%
195 kcal
Fedt
11,00g
16%
Mættet Fedt
5,500g
28%
Kulhydrater
14,00g
5%
Sukkerarter
0,70g
1%
Kostfibre
6,0g
Protein
9,00g
18%
Salt
0,75g
13%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 07 sep 23 11:13
10%
af GDA*
(195 kal)
10% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (29%)
 
Fedt (52%)
 
Protein (19%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
195
Fedt
11g
Kulhyd.
14g
Prot.
9g
Der er 195 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 52% fedt, 29% kulhyd., 19% prot..

Relaterede Fisk fra Rahbek:

Fiskenuggets
Rødspættefileter
Indbagte Rejer med Asparges og Dildsauce
Fish Nuggets
Indbagt Laksefilet med Julienne Sauce

Flere produkter fra Rahbek:

Indbagt Vildlaks
Indbagt Kyllingebryst
Indbagt Laksefilet med Spinat og Ostesauce
  Se alle Rahbek Produkter

Andre typer af Fisk:

Bagt eller Stegt Fisk
Fisk
Grillet Fisk
Bagt eller Stegt Laks
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Fisk
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Rahbek Indbagt Laksefilet med Julienne Sauce
Salling Tun I Vand
Rahbek Rødspættefileter
Lykkeberg Laksepaté
Rema 1000 Hele Rødspætter
Rema 1000 Kippers i Vand


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.