Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1004 kj
12%
240 kcal
Fedt
20,00g
29%
Mættet Fedt
8,000g
40%
Kulhydrater
4,00g
2%
Sukkerarter
0,00g
0%
Protein
11,00g
22%
Salt
4,50g
75%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 30 jan 16 03:00
12%
af GDA*
(240 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (7%)
 
Fedt (75%)
 
Protein (18%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
240
Fedt
20g
Kulhyd.
4g
Prot.
11g
Der er 240 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 75% fedt, 7% kulhyd., 18% prot..

Flere produkter fra Smart Cooking:

Stegt Bacon i Tern
Tørsaltet Bacon i Skiver
Dessert Pandekager
Spareribs
Crispy Kylling
  Se alle Smart Cooking Produkter

Andre typer af Pølser:

Oksekødspølse
Italiensk Pølse
Landpølse af Svinekød
Kyllingepølse
Kalkunpølse
Frisk Svinekødspølse
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Pølser

Andre typer af Svinekød:

Svinekotelet
Svinekød Ribben
Hakket Svinekød
Flæskesteg
Svinekød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Svinekød
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

Tulip Minifrikadeller
Rema 1000 Filet Tomat og Ramsløg
Gøl Peber Spegepølse
Slagtermester Andersen Lille Leverpostej
Tulip Røget Filet
Rema 1000 Medisterpølse


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.