Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 kop
pr. portion
% RI*
Energi
949 kj
11%
227 kcal
Fedt
16,03g
23%
Mættet Fedt
10,08g
50%
Enkeltumættet Fedt
4,411g
Flerumættet Fedt
0,616g
Kulhydrater
10,14g
4%
Sukkerarter
3,81g
4%
Kostfibre
2,3g
Protein
11,73g
23%
Salt
1,04g
17%
Kolesterol
48mg
Kalium
331mg
17%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 12 maj 20 05:27
11%
af GDA*
(227 kal)
11% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (18%)
 
Fedt (62%)
 
Protein (20%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
227
Fedt
16,03g
Kulhyd.
10,14g
Prot.
11,73g
Der er 227 kalorier i Blomkålsgratin (1 kop).
Kalorie Opdeling: 62% fedt, 18% kulhyd., 20% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
100 g 95
1 kop 227
1 portion (300 g) 284

Relaterede typer af Blomkål:

Blomkål
Blomkål (Frosne)
Kogt Blomkål (Frisk, ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Kogt Blomkål (ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
Kogt Blomkål (Frisk)
Kogt Blomkål (Frossen, ingen Fedt tilsat i Madlavningen)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Blomkål

Se også:

Du søgte efter Blomkålsgratin. Mente du:
Daloon Blomkålsgratin
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Freshona Blomkål
Freshona Rodkål
Flensted Blomkålsrissalat
Chef Select Blomkålsris


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.