Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 kop
pr. portion
% RI*
Energi
1665 kj
20%
398 kcal
Fedt
20,35g
29%
Mættet Fedt
8,686g
43%
Enkeltumættet Fedt
6,557g
Flerumættet Fedt
3,728g
Kulhydrater
32,83g
13%
Sukkerarter
4,26g
5%
Kostfibre
5,3g
Protein
23,03g
46%
Salt
1,06g
18%
Kolesterol
66mg
Kalium
653mg
33%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
20%
af GDA*
(398 kal)
20% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (32%)
 
Fedt (45%)
 
Protein (23%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
398
Fedt
20,35g
Kulhyd.
32,83g
Prot.
23,03g
Der er 398 kalorier i Enchilada med Kylling og Ost i Tomat Baseret Sauce (1 kop).
Kalorie Opdeling: 45% fedt, 32% kulhyd., 23% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
100 g 186
1 enchilada 234
1 portion (126 g) 234
1 kop 398

Relaterede typer af Enchiladas:

Enchilada med Oksekød, Bønner og Ost
Enchilada med Oksekød og Ost
Vegetar Enchilada med Ost
Enchilada med Oksekød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Enchiladas

Se også:

Sardiner med Tomat Baseret Sauce (Blanding)
Chimichanga med Kylling og Ost
Salat med Ost, Tomat og / eller Gulerødder
Muslinger med Tomat Baseret Sauce (Blanding)
Gryderet med Oksekød, Kartofler og Grøntsager i Tomat Baseret Sauce
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.