Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
1029 kj
12%
246 kcal
Fedt
7,03g
10%
Mættet Fedt
1,328g
7%
Enkeltumættet Fedt
2,376g
Flerumættet Fedt
2,766g
Kulhydrater
66,22g
25%
Sukkerarter
1,45g
2%
Kostfibre
15,4g
Protein
17,3g
35%
Salt
0,01g
0%
Kolesterol
0mg
Kalium
566mg
28%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 04 feb 08 05:08
12%
af GDA*
(246 kal)
12% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (67%)
 
Fedt (16%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

Havreklid
 

Resumé af Ernæring:

Kal
246
Fedt
7,03g
Kulhyd.
66,22g
Prot.
17,3g
Der er 246 kalorier i Havreklid (100 g).
Kalorie Opdeling: 16% fedt, 67% kulhyd., 17% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 kop 231
100 g 246

Relaterede typer af Havregryn:

Flerkornshavregrød
Havregrød med Frugt
Havregrød
Hurtig Havregrød (1 til 3 Minutter)
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Havregryn

Relaterede typer af Havre:

Havre
Havregryn
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Havre

Se også:

Finax Havreklid
Havreklidsmuffins
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Rema 1000 Grovvalsede Havregryn
Naturli Oat Plus
Oatly Imat Madlavningsfløde
Naturli Havremælk
Struer Ymerdrys med Havreflager
Rema 1000 Knækbrød Sesamfrø og Havre


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.