Madvare database og kalorietæller  

1 portion (71 g)

Kogt Surkål

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion (71 g)
pr. portion
% RI*
Energi
56 kj
1%
13 kcal
Fedt
0,1g
0%
Mættet Fedt
0,025g
0%
Enkeltumættet Fedt
0,009g
Flerumættet Fedt
0,043g
Kulhydrater
3,04g
1%
Sukkerarter
1,26g
1%
Kostfibre
1,8g
Protein
0,65g
1%
Salt
1,17g
20%
Kolesterol
0mg
Kalium
121mg
6%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
1%
af GDA*
(13 kal)
1% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (77%)
 
Fedt (6%)
 
Protein (17%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
13
Fedt
0,1g
Kulhyd.
3,04g
Prot.
0,65g
Der er 13 kalorier i Kogt Surkål (1 portion).
Kalorie Opdeling: 6% fedt, 78% kulhyd., 17% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 portion (71 g) 13
100 g 19
1 kop 27

Relaterede typer af Kål:

Savoy Kål
Kinakål
Kål
Rød Kål
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kål

Se også:

Du søgte efter Kogt Surkål. Mente du:
Kogt Æggehvide
Kogt Kyllingebryst (Skind Ikke Spist)
Kogt Peanuts
Kogt Selleri
Kogt Hvidløg
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Coop Rødkålssalat med et Tvist af Råsyltet Rødkål og Balsamicodressing
Coop Rød Spidskålssalat
Rema 1000 Sprød Kål Salat
Coop Økologisk Spidskålsmix
Beauvais Rødkål
First Price Rødkål


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.