Madvare database og kalorietæller  

Rød Kål

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse: 1 kop, hakket
 
pr. portion
Kilojoules 117 kj
Kalorier 28 kcal
Protein 1,27 g
Kulhydrat 6,56 g
  Sukkerarter 3,48 g
Fedt 0,14 g
  Mættet Fedt 0,03 g
  Enkeltumættet Fedt 0,017 g
  Flerumættet Fedt 0,111 g
Kolesterol 0 mg
Kostfibre 1,9 g
Natrium 24 mg
Kalium 216 mg
Senest opdateret: 04 feb 08 05:07
1%
af GDA*
(28 kal)
1% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (80%)
 
Fedt (4%)
 
Protein (16%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
28
Fedt
0,14g
Kulhyd.
6,56g
Prot.
1,27g
Der er 28 kalorier i Rød Kål (1 kop, hakket).
Kalorie Opdeling 4% fedt, 80% kulhyd., 16% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 blad 7
1 unse 9
1 kop, revet 22
1 kop, hakket 28
100 g 31
1 engelsk pund 141
1 hoved, lille (10 cm diam.) 176
1 hoved, mellemstor (ca. 13 cm diam.) 260
1 hoved, stor (ca. 14 cm diam.) 352

Relaterede typer af Kål:

Savoy Kål
Kinakål
Kål
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kål

Relaterede typer af Grøntsager:

Svampe
Gulerødder
Løg
Salat
Røde Tomater
Spinat
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Grøntsager

Se også:

Beauvais Rødkål
First Price Rødkål
Sød Rød Peberfrugt
Rødkålsalat
Rød eller Cayennepeber
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Beauvais Rødkål
Coop Rødkålssalat med et Tvist af Råsyltet Rødkål og Balsamicodressing
First Price Rødkål


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.