Madvare database og kalorietæller  

1 portion (181 g)

Ossobuco

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion (181 g)
pr. portion
% RI*
Energi
779 kj
9%
186 kcal
Fedt
9,08g
13%
Mættet Fedt
1,446g
7%
Transfedtsyre
0g
Enkeltumættet Fedt
4,629g
Flerumættet Fedt
2,115g
Kulhydrater
6,52g
3%
Sukkerarter
1,41g
2%
Kostfibre
1,2g
Protein
15,46g
31%
Salt
1,17g
19%
Kolesterol
57mg
Kalium
277mg
14%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 12 maj 20 12:25
9%
af GDA*
(186 kal)
9% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (16%)
 
Fedt (48%)
 
Protein (36%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
186
Fedt
9,08g
Kulhyd.
6,52g
Prot.
15,46g
Der er 186 kalorier i Ossobuco (1 portion).
Kalorie Opdeling: 48% fedt, 15% kulhyd., 36% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
100 g 103
1 portion (181 g) 186

Relaterede typer af Kalvekød:

Kalvekød
Kalveschnitzel
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kalvekød

Relaterede typer af Oksekød:

Magert Hakket Oksekød
Hakket Oksekød
Roastbeef
Sprængt Oksekød
Oksesteak
Oksekød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Oksekød

Se også:

Du søgte efter Ossobuco. Mente du:
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Irma Ribeye Steaks
Coop Oksetern
Steff Houlberg Roastbeef
Coop Oksekebab
Coop Okse Strimler
Premieur Krogmodnede Burgerbøffer


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.