Madvare database og kalorietæller  

100 g

Spirer

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
121 kj
1%
29 kcal
Fedt
0,48g
1%
Mættet Fedt
0,059g
0%
Enkeltumættet Fedt
0,042g
Flerumættet Fedt
0,262g
Kulhydrater
4,69g
2%
Sukkerarter
1,84g
2%
Kostfibre
2,2g
Protein
3,59g
7%
Salt
0,02g
0%
Kolesterol
0mg
Kalium
108mg
5%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
1%
af GDA*
(29 kal)
1% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (50%)
 
Fedt (12%)
 
Protein (38%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
29
Fedt
0,48g
Kulhyd.
4,69g
Prot.
3,59g
Der er 29 kalorier i Spirer (100 g).
Kalorie Opdeling: 12% fedt, 50% kulhyd., 38% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 kop 16
100 g 29

Relaterede typer af Grøntsager:

Gulerødder
Røde Tomater
Løg
Svampe
Spinat
Salat
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Grøntsager

Se også:

Lucernefrø (Spiret)
SPIR Sojadrik
SPIR Falafler med Sød Kartoffel, Gulerødder og Kikærter
SPIR Økologisk Havredrik
SPIR Plantebaseret Pølser
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Freshona Edamame Soybeans
Levevis Økologisk Wokblanding
Rema 1000 Cornichoner
Rema 1000 Økologisk Fransk Inspireret Grøntsagsblanding med Timian
Rema 1000 Panang Blanding
Netto Spidskål med Salatost, Æble og Pestodressing


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.