Forberedelsestid: 20 min.
Madlavningstid: 13 min.
Måltidstype:
Hovedretter
Salater og Salatdressinger
Frokost
Bedømmelse:
FatSecret Medlemmers Gennemsnitlige Bedømmelse
|
Smagfuld og sund broccolisalat med kylling, kalkunbacon og fuldkornspasta.
Ingredienser
Vejledninger
- Kog pasta i ca. 13-15 min. Herefter hældes vand fra og pasta sættes til afkøling.
- Bacon tørsteges til det er sprødt. Lægges herefter på en tallerken hvor der er lagt et stykke køkkenrulle henover, så fedt kan suge ind.
- Tørsteg kylling i Cayennepeber. Sættes herefter til afkøling sammen med bacon.
- Creme fraiche blandes sammen med sukrin sukker, salt, og eddike i en skål for sig.
- Broccoli, tomat og forårsløg skæres ud i mundrette stykker og blandes sammen med pasta, kylling og kalkunbacon.
- Dressingen hældes over ingredienserne og røres godt sammen. Evt. Lad det stå i køleskabet lidt tid før du spiser det.
- Salaten kan serveres med lidt purløg på toppen. Velbekomme.
7 medlemmer har tilføjet denne opskrift til deres kogebog.
|
 Anmeldelser
|
|
|
|
Bedøm denne opskrift
Du skal logge på for at se denne opskrift. Tryk her for at logge ind
|
|
|
Find Flere Opskrifter
|
Filtrer efter Måltidstype
Hovedretter
Salater og Salatdressinger
Frokost
Nyeste Opskrifter
Et sundere alternativ til almindelige pandekager.
|
Dejlig suppe.
|
Kylling med spidskål, forårsløg, gulerødder, rød peber.
|
Opskrift på de nemmeste og hurtigste glutenfri pandekager.
|
|
Indsend en Opskrift
Resumé af Ernæring:
|
 |
Der er 335 kalorier i 1 portion Broccolisalat.
|
 |
Kalorie Opdeling 23% fedt, 48% kulhyd., 30% prot.. |
|
Ernæringsindhold |
Portionsstørrelse: pr. portion |
|
pr. portion |
Kilojoules |
1402 kj |
Kalorier |
335 kcal |
Protein |
27,93 g |
Kulhydrat |
44,42 g |
|
Sukkerarter |
4,7 g |
Fedt |
9,36 g |
|
Mættet Fedt |
3,916 g |
|
Enkeltumættet Fedt |
1,227 g |
|
Flerumættet Fedt |
0,904 g |
Kolesterol |
31 mg |
Kostfibre |
2,2 g |
Natrium |
173 mg |
Kalium |
467 mg |
Kalorie Opdeling
Kulhydrat (47%)
Fedt (23%)
Protein (30%)
|
|
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier
|