Madvare database og kalorietæller  

Palæo

Spicy Salmon

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
100 g
pr. portion
% RI*
Energi
849 kj
10%
203 kcal
Fedt
15,00g
21%
Mættet Fedt
1,600g
8%
Kulhydrater
9,40g
4%
Sukkerarter
2,00g
2%
Kostfibre
2,0g
Protein
7,00g
14%
Salt
1,75g
29%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Er disse oplysninger ukorrekte eller ufuldstændige? Tryk her for at redigere.
Senest opdateret: 30 mar 17 12:01
10%
af GDA*
(203 kal)
10% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (19%)
 
Fedt (67%)
 
Protein (14%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
203
Fedt
15g
Kulhyd.
9,4g
Prot.
7g
Der er 203 kalorier i 100 g.
Kalorie Opdeling: 67% fedt, 19% kulhyd., 14% prot..

Relaterede Salat fra Palæo:

Smoked Chili Chicken
Sweet Chicken Salat

Flere produkter fra Palæo:

Rå Smoothie
  Se alle Palæo Produkter

Andre typer af Salat:

Salat
Blandet Salat
Cos eller Romaine Salat
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Salat

Andre typer af Laks:

Bagt eller Stegt Laks
Atlanterhavslaks (Opdrættede)
Vildlaks fra Atlanterhavet
Pukkellaks
Laks på Dåse
Laks
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Laks
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 g
 

For nylig spiste madvarer:

NAVITO Indbagte Rejer
Bornholms Laksepate
Velsmag Lakse Stykke
Rahbek Indbagt Laksefilet med Julienne Sauce
Änglamark Varmrøget Laks
Premieur Hot Smoked Salmon


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.