Madvare database og kalorietæller  
Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 kop
pr. portion
% RI*
Energi
474 kj
6%
113 kcal
Fedt
1,67g
2%
Mættet Fedt
0,251g
1%
Enkeltumættet Fedt
0,339g
Flerumættet Fedt
0,51g
Kulhydrater
0g
0%
Sukkerarter
0g
0%
Kostfibre
0g
Protein
23,28g
47%
Salt
1,46g
24%
Kolesterol
185mg
Kalium
412mg
21%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
6%
af GDA*
(113 kal)
6% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (0%)
 
Fedt (14%)
 
Protein (86%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
113
Fedt
1,67g
Kulhyd.
0g
Prot.
23,28g
Der er 113 kalorier i Kogte eller Dampet Krebs (1 kop).
Kalorie Opdeling: 14% fedt, 0% kulhyd., 86% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 unse, med skal, rå (giver efter madlavning, skallen fjernet) 2
1 krebs 12
1 unse, uden skal 23
1 portion (85 g) 69
100 g 81
1 kop 113

Relaterede typer af Krebs:

Krebs
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Krebs

Relaterede typer af Hummer:

Bagt eller Stegt Hummer
Hummer
Dampet eller Kogt Hummer
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Hummer
Andre relaterede madvarer
Skaldyr

Se også:

Dampet eller Kogte Muslinger
Dampet eller Pocherede Muslinger
Dampet eller Kogte Kammuslinger
Dampet eller Kogt Reje
Kogte Pastinakker
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.