Madvare database og kalorietæller  

Oksekød med Karry

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse: 1 portion (177 g)
 
pr. portion
Kilojoules 1364 kj
Kalorier 326 kcal
Protein 20,69 g
Kulhydrat 10,27 g
  Sukkerarter 4,83 g
Fedt 22,94 g
  Mættet Fedt 5,103 g
  Enkeltumættet Fedt 10,526 g
  Flerumættet Fedt 5,65 g
Kolesterol 46 mg
Kostfibre 2,1 g
Natrium 975 mg
Kalium 680 mg
Senest opdateret: 21 aug 07 07:33
16%
af GDA*
(326 kal)
16% GDA
Kalorie Opdeling
 
Kulhydrat (12%)
 
Fedt (63%)
 
Protein (25%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
326
Fedt
22,94g
Kulhyd.
10,27g
Prot.
20,69g
Der er 326 kalorier i Oksekød med Karry (1 portion).
Kalorie Opdeling 63% fedt, 12% kulhyd., 25% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 unse 52
100 g 184
1 portion (177 g) 326
1 kop 434

Relaterede typer af Karryretter:

Karrypulver
Lam med Karry
Kylling i Karry
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Karryretter

Relaterede typer af Oksekød:

Hakket Oksekød
Roastbeef
Magert Hakket Oksekød
Sprængt Oksekød
Oksesteak
Oksekød
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Oksekød

Se også:

Boller i Karry
Farsbrød med Oksekød
Sandwich med Tynde Skiver af Oksekød
Nachos med Oksekød, Bønner og Ost
Burrito med Oksekød og Bønner
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Knorr Cup A Soup - Thai Curry Chicken
Knorr Chicken Curry
Emmas Karrysuppe
Knorr Chicken Curry


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.