Madvare database og kalorietæller  

1 portion (75 g)

Glaskål

Ernæringsindhold
Portionsstørrelse
1 portion (75 g)
pr. portion
% RI*
Energi
85 kj
1%
20 kcal
Fedt
0,08g
0%
Mættet Fedt
0,01g
0%
Enkeltumættet Fedt
0,005g
Flerumættet Fedt
0,036g
Kulhydrater
4,65g
2%
Sukkerarter
1,95g
2%
Kostfibre
2,7g
Protein
1,28g
3%
Salt
0,04g
1%
Kolesterol
0mg
Kalium
262mg
13%
* Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400 kJ / 2000 kcal)
Senest opdateret: 12 maj 20 05:26
1%
af GDA*
(20 kal)
1% GDA
Kalorie Opdeling:
 
Kulhydrat (76%)
 
Fedt (3%)
 
Protein (21%)
*Baseret på en GDA af 2000 kalorier

Billeder

 
 

Resumé af Ernæring:

Kal
20
Fedt
0,08g
Kulhyd.
4,65g
Prot.
1,28g
Der er 20 kalorier i Glaskål (1 portion).
Kalorie Opdeling: 3% fedt, 76% kulhyd., 21% prot..

Andre serveringsmuligheder:

Portionsstørrelse Kalorier
1 portion (75 g) 20
100 g 27
1 kop 40

Relaterede typer af Kål:

Kål
Kinakål
Rød Kål
Savoy Kål
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Kål

Relaterede typer af Grøntsager:

Gulerødder
Spinat
Løg
Salat
Røde Tomater
Svampe
  Vis Flere Ernæringsoplysninger om Grøntsager

Se også:

Du søgte efter Glaskål. Mente du:
  Vis Mere
Madvare søgning

     
 

Tilføj denne madvare til min kostdagbog

Dato:
Måtidstype:
Beskrivelse:
Mængde:
 

For nylig spiste madvarer:

Salling Feldsalat
Rema 1000 Panang Blanding
Freshona Edamame Soybeans
Netto Spidskål med Salatost, Æble og Pestodressing
Rema 1000 Økologiske Broccolibuketter
Gestus Italiensk Blanding


Bemærk venligst, at nogle fødevarer ikke er egnet til alle, og du opfordres til at søge råd hos en læge, før du begynder enhver kostplan eller diæt. Selv om oplysningerne på denne hjemmeside er fremlagt i god tro og menes at være korrekte, giver FatSecret ingen erklæringer eller garantier med hensyn til dens fuldstændighed eller nøjagtighed, og alle oplysninger, herunder ernæringsmæssige værdier, du bruger er på egen risiko. Alle varemærker, copyright og andre former for intellektuel ejendom er ejendom der tilhører deres respektive ejere.
Hent appen
    
© 2024 FatSecret. Alle rettigheder forbeholdt.